Cursusmateriaal & foto's

Conferenties & websites :

Re-Org general website

RE-ORG Atlantique : Conférence d'une journée

Collection storage Tips & Tricks
An initiative of ICCROM & the Canadian Conservation Institute (CCI) for RE-ORG International


Film :

Download

Deze film geeft een glimp van de workshop « RE-ORG Belgium » die doorging in de Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis te Brussel, van 12 tot 13 oktober 2015. De reserve van de collectie Europese Volkskunde werd tijdens deze twee weken gereorganiseerd.PDF van PPT :

PDF van de presentatie die gegeven werd door Catherine Antomarchi, directrice van de Collection Unit van ICCROM, tijdens de slotceremonie op 23/12/2015.
Download

PDF van de presentatie over de RE-ORG Belgium-workshop. De PPT werd gegeven door Gaël de Guichen, adviseur van de Directeur-Generaal van ICCROM, tijdens de slotceremonie op 23/12/2015.
Download

PDF van de PPT over de workshop RE-ORG Belgium, technische versie, opgemaakt door de cel preventieve conservering van het KIK.
Download

RE-ORG Atlantique (4 maart 2016), “RE-ORG Belgium, a big project in a small country”
DownloadPersartikels :

Muriel de Crayencour, ' Ne restez pas sur vos réserves ! ' Persartikel geschreven door Muriel de Crayencour en verschenen in het weekblad « M…Belgique » op 27 november 2015 en in « Mu in the city », online magazine, op 18 december 2015.
DownloadPhotos workshop

Avant réorganisation / Voor reorganisatieApres réorganisation / Na reorganisatiePendant workshop / Tijdens workshopGroupe / Groep